Perhatian

unifield 4

• Kepada semua siswa/siswi Kolej Antarabangsa Unifield, resit rasmi adalah resit yang dikeluarkan dari kaunter bayaran oleh pegawai yang dilantik oleh Jabatan Bendahari.
  • Semua pembayaran mestilah dibayar dikaunter kewangaan kolej @ bank SAHAJA & pastikan anda menerima resit rasmi kolej selepas membuat bayaran.
  • Resit bayaran hendaklah disimpan sepanjang tempoh pengajian. Siswa/i perlu menunjukkan resit sekiranya diminta oleh Pegawai Bendahari.
  • Siswa/I dinasihatkan supaya tidak membuat bayaran melalui individu.
    Sebarang risiko adalah tanggungjawab sendiri.
  • Bayaran boleh dibuat dengan ;
    1. Wang tunai / Wang Pos / Cek / Kad Kredit/Debit (Visa/Master Kad) di Kaunter Bayaran Kolej
    ATAU
    2. Perbankan dikaunter/atas talian bank ke akaun:
    YAG COLLEGE SDN BHD; No Akaun Maybank : 0040 4930 6754
    **PERLU sertakan nama dan nombor kad pengenalan jika transaksi atas talian.
    (SILA bawa/serahkan slip transaksi bayaran bagi tujuan tuntutan resit di Kaunter Bayaran Kolej).
  • Jika terdapat sebarang masalah/kemusykilan, kedatangan siswa/I amat dialu-alukan ke;

Unit Kawalan Kredit, Pejabat Bendahari (bersebelahan mini mart)
    Atau hubungi kami di talian; No Tel : 06-552 8018

Bahagian Bendahari